viernes, 29 de agosto de 2008

Unió de Pagesos no vol que els terrenys agrícoles formin part del Parc

Notícia apareguda a Diari de Girona:


PALS | DDG
Unió de Pagesos ha reclamat al Departament de Medi Ambient que els espais agraris del Baix Ter no siguin protegits i quedin exclosos del futur Parc Natural del Montgrí, les Medes i Baix Ter.
UP del Baix Empordà es van reunir dimarts passat i va decidir "oposar-se en ferm i de forma conjunta a la inclusió de les zones agrícoles i terres de cultiu al parc natural del Montgrí". Així ho contempla l'avantprojecte que actualment està en exposició pública, i els pagesos volen que se'ls diferenciï clarament de la part que actualment és zona PEIN.
El sindicat va recordar que a la zona agrícola es desenvolupa en primer lloc una activitat econòmica, i que per tant cal considerar-la com una zona productiva i de cultiu de gran valor, motiu pel qual cal protegir com a espai agrari. El sindicat ha convocat els pagesos afectats pel futur Parc a una xerrada informativa que tindrà lloc el pròxim 2 de setembre a Ca la Pruna de Pals. La Comunitat de Regants del Rec de Molí de Pals també ha convocat una reunió extraordinària el 5 de setembre per informar sobre el Parc.

Link a la plana

No hay comentarios: